Ilinca Vandici, cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, de Valentine's Day. Ce surpriză i-a pregătit Andrei Neacșu

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 nov 2022, 08:45

Ilinca Vandici, cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, de Valentine's Day. Ce surpriză i-a pregătit Andrei Neacșu

Sursa: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici se numără printre vedetele cele mai norocoase de Valentine's Day. Prezentatoarea Kanal D a primit un cadou inedit. Ce surpriză i-a pregătit soțul ei?

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!”, se poate declara o femeie extrem de norocoasă. Soțul ei, Andrei, i-a pregătit o surpriză de zile mari de Valentine's Day. Cadoul pe care vedeta l-a primit valorează câteva zeci de mii de euro. Puțini sunt cei care și-ar putea permite un asemenea dar.

Ilinca Vandici, cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, de Valentine's Day

Ilinca Vandici nu este o împătimită a sărbătorilor preluate din alte țări, însă, atunci când primește un dar special nu poate spune nu. Soțul ei, Andrei, s-a pregătit ca la carte pentru această zi și nu s-a prezentat oricum în fața partenerei sale. Pe lângă buchetul imens de trandafiri, Ilinca a primit un cadou cu totul special, care valorează câteva zeci de mii de euro. 

Prezentatoarea Kanal D a primit din partea partenerului ei un inel superb cu diamant verde, iar piatra imensă este înconjurată de alte diamante mai mici, semn că soțul ei nu s-a uitat la bani și a ales cea mai frumoasă bijuterie pentru femeia din viața lui.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

Citeste si: Mesajul Ilincai Vandici pentru Ruxi după ce a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

Ilinca Vandici a postat pe pagina de Instagram o imagine cu bijuteria superbă pe care a primit-o, dar și un mesaj în care precizează că nu este nevoie de o anumită dată din calendar pentru a ne iubi, însă este recunoscătoare pentru cadoul minunat pe care l-a

primit de la Andrei.

”Eu nu am nici un Valentin… 🤷🏻‍♀️ Pe soțul meu îl cheamă Andrei! 🤪 Și da, nu avem nevoie de o anumită data din calendar pentru a ne iubi, respecta, aprecia, accepta unul pe celălalt… Noi facem asta in fiecare zi! Recunosc, cadoul a fost foarte bine primit! Dar îl primeam oricum, nu? @andrei_neacsu1 😬❤️❤️ Te iubesc pana la sfârșit!!!! ❤️❤️❤️”, a

scris Ilinca pe pagina de Instragram, acolo unde a postat fotografii cu inelul, dar și cu buchetul imens de flori.

Citeste si: Ce va face Ilinca Vandici după emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities": "Nu îmi fac planuri pe termen foarte lung”