Ilinca Vandici, complice pentru un eveniment emoționant!

Autor: Diana Tilă

Ilinca Vandici, prezentatoarea "Follow us", a avut parte de un moment emoționant în ediția de astăzi a emisiunii "Follow us".

Cunoscutul artist Matteo a povestit în cadrul emisiunii, modul în care frumoasa prezentatoare a fost complice la cererea în căsătorie pe care acesta a pregătit-o minuțios pentru iubita sa, Elena Neagu. Artistul si vedeta Kanal D au pregătit modul în care urma să se desfășoare întregul moment petrecut ieri.

Citește și: Matteo a cerut-o în căsătorie pe mama fetiței sale! Declarații în exclusivitate la emisiunea „Follow us!”

Ilinca Vandici, complice pentru un eveniment emoționant!

Matteo și partenera sa de viață au o relație de mai bine de un deceniu și o fiică în vârstă de 4 ani, Mia. Ilinca Vandici este prietena cuplului și s-a bucurat să fie alături de cei doi în acest moment important al vieții lor. Cererea în căsătorie a fost plănuită timp de două luni, în mare secret. Mai mult, Ilinca Vandici este cea care l-a motivat pe Matteo să facă acest pas după ce artistul a fost invitat în cadrul podcastului moderat de vedeta Kanal D, "Te ascult!".

Matteo le-a mărturisit lui Teo Trandafir și Ilincăi Vandici că nu se aștepta să fie atât de emoționat. Pentru cererea în căsătorie, Matteo, împreună cu Ilinca Vandici au pregătit un adevărat scenariu, demn de un film romantic.

"I-am scris un mic text ca un fel de felicitare pe care l-am pus lângă inel, inelul l-am ascuns într-un buchet mare de lalele albe, 101 lalele.

(...) M-am gândit să fac eu o piesă pe care să o pun ca și coloană sonoră pe un filmuleț care îi arată ce găsește în mijlocul buchetului de flori. A apucat să vadă florile, după ce a văzut florile, am postat acel story în care i-am dat tag ca să primească notificare... și când a auzit piesa a început să plângă", a declarat Matteo în cadrul ediției de astăzi a emisiunii "Follow us".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Ilinca Vandici, emoții mari în prima zi de școală a fiului ei, Zian: “Am comandat din timp uniforma, ghiozdanul și penarul”

Ilinca Vandici și Teo Trandafir i-au urat lui Matteo și viitoarei sale soții să aibă o căsnicie binecuvântată și fericită, alături de fiica lor.

"Să vă bucurați de tot ceea ce ați construit până acum și de ce construiți și de acum înainte. Sunt cu sufletul lângă voi, oricând, la orice oră", a fost urarea pe care Ilinca Vandici le-a făcut-o celor doi.

Nu ratați mâine, de la ora 08:00, o nouă ediție a emisiunii "Follow us", prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, la Kanal D!