Ilinca Vandici, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre noile concurente ale emisiunii fenomen „Bravo, ai stil!”: „O să le iubiți, o să le votați”. Noul sezon începe mâine, 2 aprilie, pe Kanal D2

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 apr 2023, 18:39

Nu mai este mult și așteptarea va lua sfârșit. „Bravo, ai stil!” va da start noului sezon, iar zece concurente așteaptă cu sufletul la gură să arate ceea ce pot și că merită să câștige îndrăgita competiție.

Mâine, 2 aprilie, de la ora 19:00, se va lansa postul de televiziune Kanal D2, iar Ilinca Vandici a venit în platoul emisiunii ”Teo Show”, pentru a oferi câteva detalii despre emisiunea fenomen „Bravo, ai stil!”, care va fi prima emisiune difuzată pe noul post.

Ilinca Vandici, detalii în exclusivitate la ”Teo Show” despre emisiunea „Bravo, ai stil”

Nu mai este mult și telespectatorii vor face cunoștință cu noile concurente ale celui de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”, dar și cu noul post de televiziune Kanal D2, acolo unde emisiunea va putea fi urmărită.

„Sunt mai mult decât entuziasmată, emoționată, onorată, pentru că mâine, pe data de 2 aprilie, se deschid porțile pentru un nou sezon « Bravo, ai stil », sezonul 8, cu fete necunoscute, deocamdată, publicului, dar care sunt convinsă că, în foarte scurt timp, o să ajungă la inima voastră, o să le

iubiți, o să le votați, o să trăiți alături de ele, intens, fiecare moment.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Sunt mai mult decât recunoscătoare. Acum 16 ani, când Kanal D a venit în România, am fost acolo. Am fot printre primele vedete pe care Kanal D le-a luat și le-a cooptat în familia asta frumoasă și, acum, când se lansează Kanal D2, iarăși sunt aici”, a mărturisit Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil!”, una dintre cele mai urmărite emisiuni TV din România

Încă de la primul sezon „Bravo, ai stil!”, emisiunea a înregistrat audiențe uriașe, iar tot ceea ce a urmat a reprezentat un adevărat succes atât pentru jurați, cât și pentru Ilinca, dar și pentru concurente.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„E o bucurie și o onoare atât de mare și mi se pare că tot ceea ce am reușit eu să fac, bineînțeles, alături de echipă, atât cei din fața camerelor, cât și cei din spate, pun, cumva, bazele a întregii povești care urmează să se scrie.

Citește și:   Cum poti urmari live, online, editia "Bravo, ai stil!" Sezonul 8- 2023 din 2 aprilie

Pentru toate astea, telespectatorilor le sunt recunoscătoare, pentru că noi suntem ai voștri, noi suntem televiziunea oamenilor care ne iubesc, care ne-au fost alături, care sunt încântați de tot conținutul ăsta superb pe care noi îl oferim.

Citește și: Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” “Doamne, ce frumos este! Mă descurc?”

Kanal D2 este exact așa cum a spus Maurice Munteanu și o să-mi permit să-l citez: sexy, fabulos, exuberant, cool, fresh, cum vreți voi, pentru că toate proiectele sunt exact în stilul ăsta. Sunt extrem de tinerești, extrem de fresh și, cu siguranță, este loc pe piață din România pentru așa ceva”, a mai spus Ilinca.