Ilinca Vandici, din nou la scoala! Uite cu cine a fost pezentatoarea tv la inceperea noului an scolar

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:09

E o zi mare! Pentru toata lumea. Pana si vedetele lumii mondene au renuntat astazi la somnul de frumusete pana spre pranz!

S-au trezit cu noaptea-n cap, ca doar au greutati si copii de dus la scoala... Chiar daca nu e inca tata, Alex Velea a facut show mare in scoala care l-a facut om!  Ati vazut-o in zeci de pictoriale incendiare si in multe show-uri de televiziune, insa nu stiati esentialul despre Raluca Podea.  Atunci cand camerele de filmat se opresc, vedeta devine mama cu norma intreaga. Un baiat are mama,  asa ca Raluca l-a pregatit pe odorul ei sa inceapa o noua viata, doar intra in clasa intai.

Ore in sir s-a gandit ce trebuie sa-i puna in ghiozdan pentru prima zi: „ eu sunt foarte grijulie..cred ca are mai multa mancare decat caiete!”, recunoaste mami.Da, da, i-a facut  si un pachetel, sa aiba copilul de mancare.

Sa vezi si sa nu crezi! Alex Velea a descins la o scoala din Craiova. Oare are vreo restanta? Ei bine, nu! Alex a venit sa viziteze scoala la care a invatat.

Surpriza, insa, abia acum urmeaza- a fost elev de nota 10! Am trait sa o auzim si p-asta, nu degeaba a ajuns unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului. Alex Velea a fost premiant de mic. Si pentru ca are amintiri frumoase din scoala, Alex Velea i-a incantat pe toti cei prezenti la deschiderea anului cu hiturile care i-au adus celebritatea.

Ionita de la Clejani si-a facut aparitia la prima ora a diminetii.

Oare ce-o cauta la liceul de muzica Dinu Lipati: „Azi e prima zi de scoala si l-am lasat pe Fulgi’ la poarta din spate."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Si Ilinca Vandici s-a trezit cu noaptea in cap sa ajunga la scoala: „ imi era dor de emotiile de inceput de an scolar si imi era dor sa ma trezesc de dimineata”.

Nu doar de dragul amintirilor, ci ca sa-i faca o supriza Rebecai: „o am pe finuta mea, Rebeca- incepe acum clasa I si am zis ca e necesar sa vin si eu sa o sustin pentru ca are emotii. De 4 nopti nu mai doarme si vreau sa fiu langa ea.” Inainte sa inceapa cursurile,  Ilinca a avut timp sa-i dea cateva sfaturi micutei, ca nu degeaba este parinte spiritual.
Rebecca nu rateaza nicio emisiune de-a Ilincai.O stiti pe Theo Rose de la emisiune Kidsing? Ei bine, frumusica este inca la liceu, in clasa a douasprezecea: „ am emotii mari! e ultimul an alaturi de colegi. Un an dificil, cu multe activitati pe care trebuie sa le duc la bun sfarsit. Si-a facut si un plan pentru ultimul an de liceu: „sper ca anul acesta sa fie cel mai tare dintre toti!”

Nu numai la Bucuresti vedetele si-au condus copiii la scoala.

La Timisoara, insa, emotiile nu au fost atat de mari. Baiatul Magdei Ciumac nu mai este boboc,  intra in clasa a doua si este obisnuit deja cu prima zi de scoala. Cu toate acestea, s-a pregatit din timp pentru serbarea de deschidere. Ca un gentleman adevarat, baiatul Magdei Ciumac este foarte atent cu doamnele..

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.