Ilinca Vandici, emoții mari în prima zi de școală a fiului ei, Zian: “Am comandat din timp uniforma, ghiozdanul și penarul”

Autor: Diana Tilă

Luni, 9 septembrie, va fi o zi plină de emoții pentru Ilinca Vandici, atât pe plan personal, cât și profesional.

Vedeta se pregătește pentru începutul unui nou capitol important în viața fiului său, Zian, care va începe clasa I, dar și pentru debutul noului sezon al emisiunii „Follow Us!”, la Kanal D.

Citește și: La ce ore și în ce zile va fi difuzată emisiunea „Follow us!”, la Kanal D. Cum o puteți urmări live, online, pe kanald.ro

Ilinca Vandici, emoții mari în prima zi de școală a fiului ei, Zian

Luni va fi o zi foarte frumoasă pentru noi, încărcată cu emoții din acelea frumoase. Pe de-o parte, pentru că începe un nou sezon „Follow Us!” la Kanal D, de la ora 08:00. Pe de altă parte, Zian începe clasa I. A mai crescut, iar acum pășește într-un mediu frumos, care sper să-i aducă experiențe extraordinare din toate punctele de vedere”,  a declarat Ilinca Vandici.

Pregătirile pentru noul an școlar sunt în toi, iar micutul Zian are deja  uniforma și rechizitele necesare pregatite.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

„Am comandat din timp uniforma, ghiozdanul și penarul cu personajele preferate din Roblox, noua pasiune a lui Zian. Ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă începutul școlii, colectivitatea și toate lucrurile frumoase pe care urmează să le trăiască”,  a mai adăugat vedeta.

Citește și: EDITORIAL Ilinca Vandici: O revedere așteptată!

Pe lângă emoțiile legate de începutul școlii, Ilinca este entuziasmată de inceperea noului sezon „Follow Us!”, la Kanal D.

Telespectatorii Kanal D sunt invitați să înceapă diminețile cu energie și bună dispoziție, de luni până vineri, începând cu ora 08:00. Noul sezon va aduce subiecte captivante de actualitate, lifestyle și divertisment, abordate într-o manieră autentică și accesibilă.