Ilinca Vandici este in al noulea cer de cand a aflat ca va fi mama de baiat! Aceasta a inceput deja sa caute hainute pentru bebelus si face planuri pentru botez

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:59

Vedeta a vorbit in exclusivitate despre reactia iubitului ei cand a aflat ca vor avea un baietel

De cand a aflat sexul copilului ei, Ilinca Vandici este extrem de fericita si a plecat deja la cumparaturi. Aceasta a declarat ca trece prin cele mai frumoase clipe din viata sa si ca este mai fericita ca oricand.

"Nu pot sa cred ca m-a ajuns momentul asta! Parca traiesc asa un vis! Nu-mi vine sa cred ca sunt eu si ca ma uit la hainute de bebelusi! Uitati-va si voi cum sa ai vestuta tricotata atat de mica? Imi vine sa plang numai cand ma uit la ele!", a

spus Ilinca.

Vedeta a povestit cum a reactionat iubitul ei atunci cand a aflat ca va fi tata de baiat. Andrei a primit vestea minunata prin telefon si nu a reusit sa se exteriorizeze asa cum si-ar fi dorit, insa a fost in culmea fericirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei

doi parinti sunt nerabdatori sa isi cunoasca baietelul si au decis sa se pregateasca din timp pentru marea intalnire si vor sa ii asigure tot confortul.

Pe langa filmari, analize, vizite la medic si cumparaturi, viitoarea mamica a facut si o lista cu nume pentru baiatul ei si a stabilit detaliile botezului. Iata la ce nume s-a gandit pentru fiul ei si ce alte marturisiri a facut prezentatoarea TV:

 

Taguri: