Ilinca Vandici în lacrimi la "Follow us": ''Mi-aș dori să-l am acum pe tata...''

Autor: Diana Tilă

Ilinca Vandici, prezentatoarea, alături de Teo Trandafir, a emisiunii "Follow us" difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a trecut printr-un moment emoționant în ediția de astăzi.

Îndrăgita vedeta a împărtășit telespectatorilor, cu lacrimi în ochi, dorul care o mistuie pentru cel care i-a dat viață, dar pe care l-a pierdut, când Ilinca Vandici avea doar 21 de ani. Sunt mulți ani de când tatăl vedetei Kanal D a trecut în neființă, însă dorul de acesta nu s-a estompat, spune vedeta. Ilinca Vandici a mărturisit gâtuită de emoție că a pierdut omul care era mereu gata să o susțină și să o protejeze.

Citește și: Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Ilinca Vandici în lacrimi la "Follow us": ''Mi-aș dori să-l am acum pe tata...'' 

"Eu acum stau să mă gândesc, și mă tot gândesc la asta în ultima vreme, că nu știu ce se întâmplă, dar mi-aș dori să-l am acum pe tata. Mult! Simt că aș avea nevoie de el pentru lucruri, inclusiv pentru asta; să îmi cer iertare sau să îi spun că îl iert pentru lucrurile pe care le-am gândit sau le-am spus, sau le-am simțit, sau le-am făcut(...).

Se zice că, cel puțin în viața fetelor, tatăl e că un scut de protecție și că orice ar fi în lume, câtă vreme e tata, tu ca fetița lui e imposibil să nu fii protejată. Eu am pierdut protecția asta și poate că s-au întâmplat foarte multe lucruri în viața mea pe care le-am făcut pentru că eram rănită, pentru că voiam să mă apar.(...) Cred că mi-ar fi fost mult mai ușor să-l fi avut.
Acum, și repet, simt asta de ceva vreme, mi-ar plăcea să îl am și să vorbesc cu el, să mă sfătuiesc cu el", 
a fost declarația Ilincăi Vandici pe care Teo Trandafir a ascultat-o, ​​la rândul ei, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Ilinca Vandici, hotărâtă să se căsătorească în secret, la fel ca Theo Rose și Anghel Damian! „Mă mai mărit o dată așa!”. Prezentatoarea de la „Follow us!” a plănuit totul

Întreaga mărturisire a venit în contextul în care, în cadrul "Follow us", au fost redate imagini de la concertul aniversar susținut de Andreea Bălan cu ocazia celebrării a 30 de ani de carieră ai artistei. Pe scena Sălii Palatului, alături de îndrăgita artistă a urcat și Săndel Bălan, tatăl ei. Cei doi au cântat împreună iar la final, Andreea Bălan a spus că momentul în care i-a avut pe ambii săi părinți alături de ea pe scenă a fost unul cu adevărat "vindecător".