Ilinca Vandici, in lacrimi! "M-ai suparat si m-ai dezamagit!" Cum a reactionat vedeta dupa ce a fost victima unei farse de proportii pusa la cale de Andreea Mantea!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 dec 2020, 00:45
andreea mantea si ilinca vandici Foto(6)
Andreea Mantea a pus la cale o farsa de senzatie pentru Ilinca Vandici!

Andreea Mantea i-a pregatit colegei si prietenei sale, Ilinca Vandici, o farsa de zile mari.

Andreea Mantea a revenit cu emotii pe micile ecrane, alaturi de fiul ei, David, intr-o emisiune de suflet, "Trairi alaturii de Andreea Mantea", in care le ofera fanilor sai bucati inedite din viata sa de zi cu zi, emotii, situatii diverse, ritualuri de frumusete, activitati casnice, calatorii, dar si intalniri memorabile cu oameni cu povesti impresionante, in fiecare luni, de la ora 23:00, la Kanal D!

Ediția din aceasta seara a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea" aduce in atentia telespectatorilor momente extrem de emotionante, pregatite de Andreea Mantea si fiul ei David, care vor oferi multe cadouri

in prag de Sarbatori, unei familii greu încercate de soarta.
Tot in editia de astazi, Andreea Mantea a pregatit fanilor sai si un moment de senzatie. Aceasta a pus la cale in secret, o farsa de proportii bunei sale colege si prietene, Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, victima unei farse de zile mari!

Desi initial totul parea sa decurga in regula in timpul intalnirii dintre Andreea Mantea și Ilinca Vandici, pe parcurs lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

Andreea Mantea ajunge la Ilinca Vandici, pregatita sa o invete sa prepare cel mai gustos cozonac. Însă, ceea ce nu avea sa stie Ilinca este faptul că Andreea i-a pregătit o farsă de zile mari, pe care nu o va uita prea curând cu siguranta.

Initial, Ilinca Vandici s-a aratat extrem de receptiva la indicatiile Andreei Mantea, insa pe masura ce acestea au devenit din ce in ce mai ciudate, starea de spirit a prezentatoarei de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a inceput sa se schimbe, deoarece nu mai reusea sa inteleaga

ceea ce se petrece in bucataria sa. 

"Numai de astea mi-ai facut astazi! In loc sa ma ajuti, ma inveti numai prostii! Scoti ce-i mai rau din mine!", a spus Ilinca la un moment dat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dupa multe indicatii si replici dubioase primite din partea Andreei Mantea, Ilinca Vandici cedeaza nervos si renunta la lectia de preparare a cozonacului traditional.

Aceasta izbucneste in lacrimi si paraseste bucataria, spre uluirea Andreei, care nu se astepta ca prietena ei sa se supere atat de tare.

"Mie chiar mi-e mila, jur! Acum imi pare rau! N-am crezut ca o sa inceapa sa planga! eu am vrut sa ma distrez un pic! Asa se face o farsa, nu? Oricum eu i-am pregatit o surpriza! Pentru ca oricum ii iesea asa de frumos! Nici n-aveam nevoie sa invete sa faca!",

a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Cum gătește David! Fiul Andreei Mantea a devenit expert în bucătărie!

Citeste si: Andreea Mantea, farsa de proportii pentru Ilinca Vandici! "N-am crezut ca o sa inceapa sa planga!" Aflati cum va reactiona vedeta, LUNI, 7 decembrie, intr-o editie incendiara "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 23:00, la Kanal D!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.