Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

Autor: Laura Macovei

Ilinca Vandici, năpustită de lacrimi în emisiunea „Follow us”

Sursa: captură video Kanal D

Ilinca Vandici a fost năpustită de lacrimi după ce a vizionat concertul Andreei Bălan de la Sala Palatului. Vedeta Kanal D nu s-a putut abține și s-a confesat colegei sale de platou, Teo Trandafir.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au urmărit împreună concertul aniversar al Andreei Bălan, care a sărbătorit 30 de ani de carieră. Printre zeci de momente emoționante, unul dintre acestea a emoționat-o profund pe Ilinca Vandici, care încerca să își adune gândurile.

Citește și: Ilinca Vandici, hotărâtă să se căsătorească în secret, la fel ca Theo Rose și Anghel Damian! „Mă mai mărit o dată așa!”. Prezentatoarea de la „Follow us!” a plănuit totul

Ilinca Vandici, în lacrimi

Andreea Bălan a făcut o întreagă sală să plângă, dar și pe Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Follow us”, de la Kanal D.

Urmărind momentul Andreei alături de Săndel Bălan, tatăl acesteia, Ilinca și-a amintit de pierderea tatălui ei, pe care și-ar dori să-l mai poate strânge în brațe măcar o dată și să-i ceară iertare.

Ilinca Vandici: Wow! Se știe că au fost perioade în viața ei, mai ales după Andr e, când i-a reproșat tatălui niște lucruri.. E clar că acolo erau niște resentimente. E una să te duci tu la părinte acasă să-i zici să te ierte, dar să o faci în fața atâtor oameni la Sala Palatului.. Bravo, Andreea, pentru tot!

Eu acum stau să mă gândesc.. mi-aș dori să-l am acum pe tata, mult. Simt că am nevoie de el pentru lucruri, inclusiv pentru asta, să-i cer iertare sau să-i spun că-l iert. Genul ăsta de momente când încă îi ai pe ai tăi și poți să faci echilibrul ăsta, mi se pare senzație, pentru că nu știi când nu-i mai ai și rămâi cu un gol în suflet.

Dacă ar fi fost tata aici.. se zice că, cel puțin în viața fetelor, tata e ca un scut de protecție. Orice ar fi în lume, câtă vreme e tata, tu ca fetița lui, e imposibil să nu fii protejată. Eu am pierdut protecția asta și poate că s-au întâmplat foarte multe lucruri în viața mea.

Acum, și repet, simt asta de ceva vreme, mi-ar plăcea să-l am și să vorbesc cu el, să mă sfătuiesc cu el.

Andreea Bălan, concert cu invitați surpriză și momente emoționante alături de familie

De 30 de ani, Andreea Bălan e pe scenă în fața publicului. Artista a vrut să sărbătorească cu un concert aniversar cum nu a mai făcut până acum. Cântăreața a adus în fața fanilor o călătorie inedită prin toate etapele vieții sale, puse în scenă sub forma unor momente artistice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

Teo Trandafir: Andreea Bălan are 30 de ani de carieră și chiar mai bine. Îți povesteam că ne-am cunoscut când erau ele mici, fetele aveau 13-14 ani și acum am văzut imagini de la concertul ei de pe 16 octombrie la Sala Palatului. S-au întâmplat lucruri minunate pentru ea, pentru că e un om care a învățat să ierte, să se ierte, să înțeleagă, să lucreze asupra sinelui interior.

Uite că s-a demonstrat public că lucrurile stau chiar așa.

Ilinca Vandici: Mie mi s-a părut absolut fantastic ce s-a întâmplat acolo și o felicităm pe Andreea.

Timp de aproape 3 ore, energica artistă nu a nicio clipă. Momentele ei de coregrafie intense, care au făcut-o atât de vestită, au alternat cu cele ale invitaților surpriză, alături de care Andreea a interpretat piese din repertoriul lor. Printre aceștia s-au numărat Liviu Teodorescu, Aurelian Temișan, Jo sau Mira.

„30 de ani de carieră. Mamă, eu am 32 cu totul. Deci când eu aveam 2 ani ea și-a început cariera. Mi se pare uluitor. Felicitări din tot sufletul și cred că toți vrem să ajungem la importanța asta”, a declarat Liviu Teodorescu.

„Andreea Bălan este minunată. Este foarte talentată și muncitoare. Îi urmăresc fiecare vlog și mi se pare că face un show excelent,” a spus o fetiță din public, care a venit alături de mama ei la concert.

Cântăreața a avut parte de susținere mare la concertul de la Sala Palatului. Victor Cornea, iubitul Andreei, a admirat-o din public pe tot parcursul evenimentului, iar momentul culminant a fost apariția pe scenă a celor două fetițe ale artistei, care și-au dorit să își felicite mama.

„Au plâns și au simțit toată povestea mea. Momentul cu părinții mei a fost vindecător,” a spus Andreea Bălan după concert.

Andreea Bălan cântă de la vârsta de 10 ani, iar rampa ei de lansare a fost trupa Andre, care a scris istorie în muzica anilor 2000.