Ilinca Vandici inca mai crede in casatorie: "El va deveni sotul meu" - Uite ce conditii trebuie sa indeplineasca

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:08

Divele din showbiz au renuntat de mult sa mai creada in mariaj si stramba din nas cand aud de „barbati fideli”.

Pe Ilinca Vandici insa, nici anturajul, nici experienţele sentimentale n-au facut-o sa renunte la casatorie, dimpotriva... Ea inca mai asteapta barbatul loial, sincer si familist pentru a-i spune „Da!”.

Vreau sa cred cu toata puterea ca inca mai exista barbati care se ghideaza dupa un set de principii bine trasate si pentru care casatoria reprezinta cea mai sanatoasa si puternica forma de implinire in viata. Da, am trait si experiente neplacute in plan sentimental, insa nu constituie azi decat un bagaj de amintiri.

Am invatat din fiecare situatie in care m-am aflat si vreau sa cred ca m-am maturizat si am devenit mai inteleapta si mai puternica datorita lor. Cand voi intalni un barbat care sa stie sa iubeasca sincer si neconditionat, sa respecte, sa fie loial, sa creada, sa se regaseasca si sa-si doreasca o familie frumoasa, cu siguranţa va deveni soţul meu, indiferent ce nume poarta, ce statut social, ce varsta si ce experienta de viata are", a spus Ilinca Vandici pe ziarul Ring.


"Imi sunt suficienta.  E clar una dintre lectiile invatate. Fiindca am plecat din mijlocul familiei destul de devreme, am simtit mereu ca nu pot fi completa decat cu cineva alaturi. De aceea m-am dedicat mereu oamenilor de langa mine, le-am acordat toata increderea, le-am permis sa se apropie de sufletul meu si uneori am fost dezamagita. Usor-usor, am reusit sa ma redescopar si sa realizez ca starea mea de bine depinde de mine", a mai spus ea.
( sursa ziarul Ring)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.