Ilinca Vandici, invitata in cort de bulibasa. Momentul, in Gala “Bravo, ai stil!”, din aceasta seara

Autor: Daniela Iliuta

Unul dintre momentele care starneste hohote de ras in platoul show-ului este acela in care Ilinca Vandici este invitata in “cortul nebuniilor”, de catre una dintre concurente.

In Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D, juratii emisiunii propun o tema cu totul speciala aspirantelor la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, “Gipsy”. Unul dintre momentele care starneste hohote de ras in platoul show-ului este acela in care Ilinca Vandici este invitata in “cortul nebuniilor”, de catre una dintre concurente. Deghizata in bulibasa, concurenta si Ilinca Vandici “”isi fac de cap” in cort.

“Draga, cel mai mult din momentul tau, mi-a placut miscarea pe care o facea cortul”, i-a spus Maurice Munteanu concurentei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Despre ce concurenta este vorba si cum vor juriza cei patru membrii momentul tinerei, veti putea afla urmarind Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

 


Episodul 22 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D vineri, 26 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.