Ilinca Vandici isi permite sa manance pizza la Roma! "Nu am mai mancat doi ani"! Roscata, insa, are o silueta perfecta, asa ca nu-si face griji ca se ingrasa

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

In ciuda aparentelor, Ilinca Vandici este o persona pofticioasa care nu se poate abtine intotdeauna de la deliciile culinare.

Aflandu-se la Roma, frumoasa prezentatoare de la KanalD s-a infruptat din plin din mancarea traditionala a “macaronarilor” si nu a considerat acest lucru un pacat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Nu am mai mancat pizza de doi ani, pentru ca eu de regula, prefer  alte combinatii de

preparate, in general cu fructe de mare. Spre exemplu, preferata mea este salata cu creveti. Sunt cazuri, ca acesta de pilda, cand fac si exceptii. Mancarea din Italia este extraordinara si in acest mini sejur, vreau sa incerc toate nebuniile din bucatariile traditionale din Roma”, a declarat Ilinca pentru WOWbiz.ro!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.