Ilinca Vandici isi pune silicoane: "Cu siguranta o sa-mi pun..." Afla cate operatii estetice are pana acum!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

Ilinca Vandici nu a calcat pana acum pragurile clinicilor medicilor esteticieni, insa e decisa sa o faca. Vedeta Kanal D isi va pune siliocoane!

 

Ilinca Vandici isi pune silicoane: "Cu siguranta o sa-mi pun..." Afla cate operatii estetice are pana acum!
Ilinca Vandici nu a calcat pana acum pragurile clinicilor medicilor esteticieni, insa e decisa sa o faca. Vedeta Kanal D isi va pune siliocoane!
Ilinca Vandici se numara printre putinele vedete din showbiz care nu au apelat la bisturiu ca sa-si faca modificari la aspectul fizic.
Vedeta Kanal D se poate mandri ca e naturala. Deocamdata sustine ca nu considera ca are nevoie sa-si faca vreo interventie, insa pe viitor cu siguranta isi va pune silicoane. Asta se va intampla insa abia dupa ce va aduce pe lume un copil.
“Am vazut in presa articole cum ca am operatii estetice… fix pe mine m-au gasit. N-am nicio operatie estetica, pe "probatelea". Nu ma ascund.
Nu am nevoie si nu consider ca e cazul. Eu consider ca sunt bine asa cum m-a lasat Dumnezeu si am farmecul meu si daca nu am operatii. Dar nu am nimic impotriva celor care au apelat la astfel de interventii, ba dimpotriva, le doresc sanatate. Fundul bombat il muncesc la sala foarte mult. Silicoane cu siguranta o sa-mi pun dupa ce voi avea copii pentru ca voi avea nevoie si-mi doresc sa raman o femeie cu un aspect fizic placut si atunci da, voi apela la aceasta metoda”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Ilinca Vandici se numara printre putinele vedete din showbiz care nu au apelat la bisturiu ca sa-si faca modificari la aspectul fizic. Vedeta Kanal D se poate mandri ca e naturala. Deocamdata sustine ca nu considera ca are nevoie sa-si faca vreo interventie, insa pe viitor cu siguranta isi va pune silicoane. Asta se va intampla insa abia dupa ce va aduce pe lume un copil.

Am vazut in presa articole cum ca am operatii estetice… fix pe mine m-au gasit.

N-am nicio operatie estetica, pe "probatelea". Nu ma ascund. Nu am nevoie si nu consider ca e cazul. Eu consider ca sunt bine asa cum m-a lasat Dumnezeu si am farmecul meu si daca nu am operatii. Dar nu am nimic impotriva celor care au apelat la astfel de interventii, ba dimpotriva, le doresc sanatate. Fundul bombat il muncesc la sala foarte mult. Silicoane cu siguranta o sa-mi pun dupa ce voi avea copii pentru ca voi avea nevoie si-mi doresc sa raman o femeie cu un aspect fizic placut si atunci da, voi apela la aceasta metoda ”,
a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Vezi aici materialul video!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.