Ilinca Vandici își serbează astăzi ziua de naștere! Ce mesaj a primit prezentatoarea de la "Bravo, ai stil" din partea soțului

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 07:35
Ilinca Vandici își serbează astăzi ziua de naștere!
Sursa: Facebook

Ilinca Vandici a împlinit astăzi, 17 iunie, frumoasa vârstă de 35 de ani. Iată ce mesaj de dragoste i-a transmis  soțul ei!

Celebra prezentatoare TV a primit o mulțime de mesaje de ziua sa de naștere, dar cel mai important vine de la Andrei Neacșu, soțul ei. Iată ce i-a transmis bărbatul.

Citeste si: FOTO Ilinca Vandici, imagini incendiare! Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie

Ce mesaj a primit Ilinca de la soțul ei

 Andrei Neacșu, soțul prezentatoarei, a postat o fotografie cu partenera lui de la un eveniment, la a cărei descriere stătea un mesaj simplu, dar plin de însemnătate:  „I love you”(n.r.”Te iubesc”), a scris soțul Ilincăi Vandici, potrivit wowbiz.

Citeste si: Maurice Munteanu isi serbeaza astazi ziua de nastere! Unul dintre cei mai iubiti jurati de la "Bravo, ai stil!" a fost dat de gol de regina regeasca

Frumoasa prezentatoare "Bravo, ai stil!" a transmis și ea un mesaj pe una dintre rețelele sociale. Vedeta a sus că se simte norocoasă după ce a trecut printr-o perioadă mai dificilă. și c speră ca viața ei să fie plină de magie.

"FABULOUS 35!!! Așa simt ca va fi viața mea de acum înainte, plină de magie și presărată cu praf de stele! După o perioadă destul de grea, mă simt totuși norocoasă, binecuvântată, iubită, împlinită, înconjurată de oameni frumoși care mă prețuiesc! Tot ce îmi

mai doresc, este să fiu sănătoasă și să ma pot bucura de toți și de toate! Vouă vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, pentru că ma apreciați și iubiți necondiționat și pentru ca îmi faceți zilele mai frumoase! La mulți ani, mie!!!", a scris Ilinca pe Facebook.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Ce cadou își dorește Ilinca

Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" are gusturi impecabile când vine vorba de haine și accesorii. Însă, Ilinca Vandici l-a lăsat mască pe soțul său când a spus ce cadou îi dorește de ziua ei.

Întrebată într-un interviu ce cadou așteaptă de la soțul ei la ceas aniversar, prezentatoarea „Bravo, ai stil” a mărturisit că își dorește o mașină nouă, confortabilă și mai încăpătoare.

Citeste si: Cat de mare a crescut fiul Ilincai Vandici! Zian este leit tatal lui

  „O mașină nouă. Mai mare. Uite, crește copilul, când plecăm în vacanțe trebuie să avem un portbagaj mai mare ca să avem loc de bagaje și atunci o mașină mai mare ar fi super potrivită.

Cu o seară înainte de ziua ei de naștere, Ilinca și-a liniștit fanii, declarând că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit: „Am gastrită și o bacterie la stomac, am primit tratament, am primt regim alimentar

pentru asta, așa că o să fiu din ce în ce mai bine, de mâine o să fiu pe mese, nu mai stau în pat, mâine este și ziua mea..”.