Ilinca Vandici, moment istoric la "Bravo, ai stil! Celebrities: "O să îmi sune telefonul în draci, o să îmi dau demisia, îmi pare rău!" Tibi Clenci si-a facut cruce cand a vazut-o

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 aug 2022, 04:25

Ilinca Vandici, surprinza de proportii la Bravo, ai stil!Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ilinca Vandici i-a lasat fara cuvinte pe juratii Bravo, ai stil! Celebrities dupa figura pe care a facut-o in mijlocul platoului.

Invitat să realizeze o ședință foto imaginara, Tibi Clenci a pășit sfios pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities însoțit, firește, de prezentatoarea TV, Ilinca Vandici. 

Citeste si: Ioana Filimon, gest nebunesc pentru iubitul ei să-i testeze fidelitatea! Ce i-a făcut fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities depășește orice imaginație

Ilinca Vandici:"Deci, trebuie să facem spagat, le punem pe fete în spagat cum ar veni.

Și tu trebuie să stai în spagat alaturi de ea. Așa ai zis, că la ședințele tale foto daca fata-în chiloți, toți sunt în chiloți.

Ilinca Vandici, pozitie de infarct la Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci: "Lasă-mă, fă tu spagatul. Tu ești clasica, eu sunt modern!"

Ilinca Vandici: "E clar, nu iți iese nici treaba asta, o să schimbe fotograful.

Ferească Dumnezeu, nu o să îmi iau salariul luna asta! Tibi, mă bagi în niste situații..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

T ibi Clenci: "Mai fă o data spagatul, nu te-am văzut bine și vreau să te apreciez! Dumnezeule mare, zici că ești făcută din plastilina!"

Citeste si: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, anunțul care îl va scoate din minți pe George Burcea: "Sunt încă liberă! Nu mă grăbesc!"

Tibi Clenci, reactie de senzatie dupa spagatul Ilincai Vandici la Bravo, ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici:"Nu sunt din plastilina, ce crezi! După spagatul asta, o să îmi sune telefonul în draci, o să îmi dau demisia, îmi pare rău!"

Abilitățile sportive ale Ilincai Vandici i-a lașat pe pe jurați fară cuvinte în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Este cla că prezentatoarea TV muncește la sala din greu ajungând la o astfel de performanta sportiva.

Dar nu mai e niciun secret că frumoasa Ilinca este împătimită a sportului și a unei diete sănătoase așa că este de înțeles de unde are astfel de "mișcări."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.