Ilinca Vandici, o noua schimbare indrazneata de look! Iata cum si-a facut aparitia frumoasa vedeta, in cadrul unui eveniment monden!

Autor: D.I.
Actualizat: 06 nov 2019, 15:17
video Foto(5)

Ilinca Vandici este una dintre cele mai talentate si apreciate vedete din showbiz-ul romanesc.

Ilinca Vandici arata mai bine ca niciodata si are o silueta de vis, fapt demonstrat si de cele mai recente imagini publicate pe contul ei de socializare.


Vedeta are cu ce sa se mandreasca, avand un trup perfect care ii permite sa imbrace orice tinuta. Aceasta nu s-a sfiit niciodata sa recurga la multe schimbari de look si nu s-a ferit sa isi faca aparitia la diverse evenimente mondene in tinute extravagante si sexy.

De curand, Ilinca Vandici a participat la un astfel de eveniment, la care a aparut cu o infatisare de-a dreptul uluitoare.

Citeste si: Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”

Frumoasa vedeta a ales sa poarte o peruca bob scurt, de culoare roscat inchis, care i-a pus in evidenta ochii si trasaturile perfecte ale fetei.

In ceea ce priveste tinuta, Ilinca Vandici a purtat o rochie midi, dreapta, de culoare neagra, cu un decolteu ametitor, la care a adaugat o pereche de cizme crem si o blana superba. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cadrul evenimentului, Ilinca Vandici s-a intalnit si cu bunii sai colegi si prieteni, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu.