Ilinca Vandici, petrecere de superfite de ziua ei! Mancaruri alese, cadouri scumpe si multe, multe sarutari fierbinti de la iubitul Catalin Tira! Avem imagini in premiera!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:11

Frumoasa vedeta Kanal D a vrut neaparat sa marcheze evenimentul cu o petrecere fastuoasa si... i-a reusit de minune.

Cel putin asa reiese din primele imagini pe care am reusit sa le surprindem de la evenimentul care este pe cale sa inceapa.


Primii invitati au inceput deja sa soseasca, iar Ilinca radiaza toata de fericire. O data pentru ca este ziua ei de nastere si apoi pentru ca se afla alaturi de iubitul ei, fotbalistul Catalin Tira care nu o scapa din priviri. Nici nu ar avea cum, la cat de frumoasa e Ilinca in aceasta seara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Ii urez iubitei mele multa sanatate si mult succes pe plan profesional, sa i se indeplineasca toate visele si sa ne iubim in continuare la fel de mult", a declarat fotbalistul in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.