Ilinca Vandici prezinta jurnalul secret al vedetelor, in fiecare vineri, la "D-Paparazzi"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Ilinca Vandici deschide un nou sezon al emisiunii "D-Paparazzi" vineri, 5 septembrie, la 22.15, la Kanal D!

Frumoasa prezentatoare le va dezvalui telespectatorilor Kanal D jurnalul secret al celebritatilor autohtone, intr-un format fresh, accesibil, dinamic.

"Abia astept sa descoperim impreuna ce mai fac vedetele noastre, unde ies, ce hobby-uri au, cum se mentin in forma, cum si unde se distreaza, ce preferinte vestimentare sau culinare au si multe alte lucruri interesante pentru telespectatori. Viata secreta a starurilor va fi pusa sub lupa in fiecare vineri, de la 22.15,

la Kanal D!".      

Pentru aceasta noua ipostaza de prezentatoare a emisiunii "D-Paparazzi", Ilinca Vandici vine cu un look proaspat si gata sa dezvaluie cele mai interesante stiri din showbiz.

Intr-un decor nou, luminos in acord cu viata glamour a vedetelor care fac subiectul show-ului, Ilinca Vandici va asteapta in fiecare vineri, de la 22.15, sa urmariti "D-Paparazzi", la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.