Ilinca Vandici, prima reacție după valul de acuzații primit în mediul online: Să fim mai atenți, asta este una dintre lecțiile pe care le-am învățat

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 03 feb 2023, 13:45

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv de la noi, însă, în ultima perioadă, vedeta a fost dur criticată în mediul online în urma unor confuzii create. Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, Ilinca a mărturisit că a fost înțeleasă greșit, iar cei care i-au urmărit ultimele apariții publice au dus subiectele la extrem.

Ilinca Vandici a lansat asupra ei un val sporit de atenție, după ce, recent, vedeta a abordat diferite subiecte în spațiul public care nu au pus-o într-o lumină tocmai favorabilă. Invitată la Teo Show, prezentatoare Tv a oferit primele declarații după acuzațiile care i-au fost aduse de cei din online. Prezentatoarea celui mai iubit show de modă din România, ”Bravo, ai stil!”, a dezvăluit că a fost înțeleasă greșit, iar oamenii au dus totul la extrem.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce reacție au colegii lui Zian atunci când Ilinca Vandici vine la grădinița fiului ei: "Atunci este momentul, fetițele se strâng la ușa!"

Ilinca Vandici, primele declarații despre acuzațiile care i s-au adus

Citeste si: Ce a putut spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav la cea mai recentă întălnire pe care au avut-o: "El tot timpul are cateo durere!"

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezențe publice din România, cu o experiență de mai bine de 17 ani în televiziune, a reușit să ajungă foarte repede la inimile celor de acasă, care o urmăresc cu interes în cadrul celui mai iubit show de modă de la noi, ”Bravo, ai stil!”, pe care îl prezintă de șapte sezoane. În ultima vreme, vedeta a fost dur criticată de internauți, după ce a abordat public un subiect sensibil și anume ”infidelitatea”.

Frumoasa prezentatoare a fost greșit înțeleasă și nu se aștepta ca oamenii să ducă acest subiect la extrem. De-a lungul anilor, Ilinca a militat pentru drepturile femeilor și niciodată nu va promova infidelitatea sau violența domestică, după cum a precizat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce va face Ilinca Vandici după emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities": "Nu îmi fac planuri pe termen foarte lung”

”Vezi tu, după atâția ani de carieră, după atâția ani de muncă, tot mai învățăm lucruri și uite că tot suntem puși în anumite situații care să ne ajute să evoluăm, să fim și mai buni, să remarcăm anumite lucruri, să fim mai atenți și asta este una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada aceasta.

Cumva am fost extrem de relaxată în acel podcast de care tu vorbești, pentru că în mediul online lucrurile mi se par mult mai relaxate. Am plecat de la premisa greșită că oamenii mă cunosc de atâta amar de vreme, știu despre mine și bune și rele, i-am primit în casa mea, i-am primit în viața mea și nu m-am gândit că pot să las loc de interpretări, unele duse la extrem...Era
o discuție ipotetică: ”Ce nu aș putea ierta?”, era un subiect ipotetic. În acel moment gândul meu a zburat la experiențele din relațiile trecute și gândul meu a fugit la infidelitate, despre care am vorbit în vlogurile mele de-a lungul vremii, despre care oamenii știau”, a
declarat Ilinca Vandici în premieră la Teo Show. 

Citeste si: Ilinca Vandici vârstă. Câți ani are frumoasa prezentatoare de televiziune. Totul despre vedeta Kanal D

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.