Ilinca Vandici, provocare de senzatie in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities" Vedeta i-a lasat masca pe toti! "La vorbe nu ma pricep! E mai bine la gesturi!"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 sep 2021, 00:57
video Foto(6)

Ilinca Vandici continua sa surprinda cu o atitudinea sa vesela! Vedeta a acceptat o provocare inedita venita din partea lui Maurice! Iata la ce gesturi a recurs!

Cea de-a treia editie din aceasta saptamana a competitiei Bravo, ai stil! Celebrities a fost deschisa astazi de Ilinca Vandici si Tibi Clenci. Cei doi au pregatit un scurt moment de dans cu o priza de senzatie, ce i-a incantat enorm pe ceilalti doi jurati aflati la pupitru.
Desi emisiunea a debutat cu o atmosfera relaxata si chiar vesela, treptat lucrurile au redevenit destul de serioase, mai ales atunci cand unele concurente au ajuns sa isi adreseze replici acide.

Competitia Bravo, ai stil! Celebrities devine din ce in ce mai dura deoarece toate cele noua concurente se straduiesc tot mai mult sa aduca in fata juratilor tinute din ce in ce mai elaborate, compuse si puse la punct. Unele dintre ele au recunoscut direct ca apeleaza la ajutorul unui stilist pentru a reusi sa isi realizeze tinute demne de stelute.

Insa pentru a incerca sa mai destinda totusi atmosfera din platou, Ilinca si cei trei jurati au lansat in aceasta seara si o serie a provocarilor de senzatie pentru concurente.

Ilinca Vandici, provocare uluitoare in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"

Spre finalul editiei de astazi, juratii au decis sa ii lanseze cateva provocari si Ilincai. Astfel, Maurice a preluat initiativa si i-a cerut mai intai vedetei sa enumere in cinci secunde, trei barbati cu care si-ar dori sa aiba o aventura nebuna.

Dupa ce Ilinca a incercat rapid sa enumere trei cantareti de muzica populara mai in varsta, Maurice a venit cu o alta provocare mult mai indrazneata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente de panica la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Ilinca Vandici: “M-am blocat aici!”

Juratul i-a cerut sa spuna in trei cuvinte cat de perversa si nebuna ar fi acea aventura, iar Ilinca a preferat sa arate prin cateva gesturi ciudate si sexy in acealasi timp, lasandu-i pe toti masca. Insa Maurice a mai lansat o ultima provocare Ilincai si anume sa enumere trei orase din tara in care n-a facut sex.

Iar aceasta a spus: Iasi, Cluj si Bacau, spre mare uimire a juratului.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum arăta Ilinca Vandici când mergea la școală? Fotografie din copilăria prezentatoarei Bravo, ai stil! Celebrities

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.