Ilinca Vandici, răsfățată de soțul ei, după ce i-au fost furate bijuteriile! Iată ce cadou sofisticat si scump a primit vedeta de Sfântul Valentin!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2022, 01:24
Ilinca Vandici Foto(4)

Ilinca Vandici, cadou minunat din partea sotului ei

Sursa: Captură KANAL D

Ilinca Vandici a primit un cadou scump și sofisticat din partea soțului ei, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților!

Îndrăgita Ilinca Vandici a fost de curând împreună cu soțul și cu fiul lor într-o vacanță în Dubai. Aceștia au petrecut câteva zile de neuitat în însoritul Dubai, însă la întoarcerea în țară Ilinca a constatat că i s-au furat câteva bijuterii de valoare, la care ținea foarte mult deoarece avea și o puternică valoare sentimentală. Printre inele ce i-au fost furate din bagajul de cala s-a numărat și inelul de logodnă primit de la soțul ei cu câțiva ani urmă.

De Ziua Îndrăgostiților însă Andrei a decis să o răsfețe pe soția să cu un cadou de mii de euro, un superb inel cu diamante și smarald.

Ilinca Vandici, răsfățată de soțul ei, după ce i-au fost furate bijuteriile!

Invitată în platoul Teo Show, Ilinca Vandici a povestit ce i s-a întâmplat la întoarcerea din Dubai, când a constatat că i-au fost furate bagajele.

Însă totodată a dezvăluit și ce cadou minunat a primit de la soțul ei de Sfântul Valentin, spre mare ei bucurie.
Întrebată de Teo ce anume îi strălucește atât de tare pe deget, Ilinca Vandici a spus că a este cel mai recent cadou primit din partea iubitului ei soț, Andrei, care s-a gândit să o răsfețe la scurt timp după ce i-au fost furate bijuteriile de suflet sin bagaj.

Citeste si: Ilinca Vandici, cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, de Valentine's Day. Ce surpriză i-a pregătit Andrei Neacșu

"Este un cadou! Mai special așa i-aș spune! L-am primit de la soțul meu, în dar de Valentine's Day! Noi nu suntem siroposi, nu prea sărbătorim neapărat într-un mod aparte! Dar pentru că am trecut și știți bine prin ce am trecut în urmă cu câteva săptămâni, s-a gândit că cel mai potrivit cadou ar fi acesta! Un inel! Și a

fost foarte potrivit! Îți mulțumesc, iubirea mea!", a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Ilinca Vandici a mărturisit că în ultima vreme micuțul Zian îi da mari bătăi de cap, deoarece este din ce în ce mai încăpățânat și face doar ceea ce vrea el să facă, indiferent de sugestiile și îndemnurile ei.

Citeste si: Ce va face Ilinca Vandici după emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities": "Nu îmi fac planuri pe termen foarte lung”