Ilinca Vandici se confruntă cu probleme de sănătate: ”Mă simt umflată toată” Vedeta a ajuns la perfuzii

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 feb 2023, 08:05

Ilinca Vandici se confruntă cu probleme de sănătate: ”Mă simt umflată toată” Vedeta a ajuns la perfuzii

Sursa: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici are probleme de sănătate. În urmă cu câteva momente, vedeta a dezvăluit că se simte foarte rău și de câteva zile face perfuzii.

Ilinca Vandici trece printr-o perioadă mai puțin bună. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, iar ultimele zile au fost pentru ea un adevărat test de rezistență. Prezentatoarea Tv nu înțelege ce se întâmplă cu organismul ei, de câteva zile face zilnic perfuzii.

Cu ce probleme se confruntă Ilinca Vandici

Se pare că stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra frumoasei prezentatoare. Ultimele zile au fost extrem de dificile pentru ea, starea ei de sănătatea s-a degradat și a fost nevoită să fac perfuzii ca să se

pună pe picioare, mai ales că trebuia să ajungă la niște evenimente importante.

În urmă cu puțin timp, pe pagina de Instagram, la story, Ilinca Vandici le-a povestit urmăritorilor ei despre zilele grele prin care trece și nu înțelege ce se întâmplă cu ea.

Citeste si: EXCLUSIV! Dieta cu care Ilinca Vandici reușește să aibă o siluetă de invidiat. De la ce nu se poate abține niciodată frumoasa prezentatoare TV

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Ieri nu am mai făcut perfuzii, în schimb mi-a fost foarte rău. Am ținut neapărat să mă duc și la sală dimineață. Deși n-ați crede, pentru că am avut un weekend plin, îmi e foarte rău. Vineri am făcut perfuzii, sâmbătă am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la nuntă, duminică am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la botez. Am zis că dacă fac un pic de mișcare o să-mi facă bine, m-am simțit foarte bine după mișcare doar că după-amiază mi-a fost foarte rău.

Problema este că acum mă simt efectiv umflată toată...Nu suport să fi bolnavă”, a spus Ilinca Vandici pe Instagram.

Pe lângă faptul că starea ei de sănătate este la pământ, vedeta are și insomnii. Aceasta am mai precizat că de două nopți nu poate dormi și este foarte epuizată.

”De două nopți nu dorm, nu știu ce se întâmplă.

Efectiv adorm, îmi simt corpul moale, adorm și mă bucur că adorm și în secunda doi mă trezesc”, a mai spus Ilinca Vandici în încheiere.

Citeste si: EXCLUSIV! Cu ce a surprins-o Zian pe Ilinca Vandici recent: "Câteodată îmi este foarte greu să nu râd!"

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!