Ilinca Vandici, sexy la piscina! Tocmai a implinit 30 de ani si abia asteapta sa devina mama! "Imi doresc copii. Cati o vrea Dumnezeu"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 09:16

Abia a implinit 30 de ani si arata mai bine ca oricand. Ilinca Vandici merge la plaja doar cu tinute alese, iar sandalele cu toc sunt nelipsite.

"Ma bucur de soare, de piscina! Nu ma intreba cum e viata la 30 de ani", a spus frumoasa vedeta Kanal D.

Si-a luat costumele de baie preferate si a pozat sexy la piscina, in Paradisul Verde din Corbeanca.


Ca sa arate impecabil, Ilinca apeleaza la mici trucuri pe care ar trebui sa le puna in practica toate femeile care tin la imaginea lor.
"Mananc produse care ma hidrateaza foarte bine. Ieri mi-am facut un control al alunitelor, e important sa facem asta inainte de expunerea la soare", a precizat ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”



Ilinca a implinit 30 de ani si abia asteapta sa devina mamica.
"Nu am o familie si un copil, lucruri care ma vor implini pe deplin. Dar ma simt o femeie implinita din toate punctele de vedere, am realizat multe pana acum. Femeia trecuta de 30 de ani e numa' buna. Evident ca imi doresc copii. Cati o vrea Dumnezeu. Imi doresc mult un copil. O fetita. Ma vad impletindu-i codite, ma vad imbracand-o cu rochite...", a mai spus Vandici pentru Stirile Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.