Ilinca Vandici, sfaturi pentru un machiaj in trend in 2016! Iata ce trebuie sa stii despre machiajul de zi si cel de seara

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:59

Ilinca Vandici a dezvaluit ce tip de machiaj trebuie sa porti anul acesta pentru a fi in voga

Make-up artistul Ilincai a dezvaluit ca este foarte important ca in 2016 fata doamnelor si domnisoarelor sa fie cat mai curata, pometii sa fie cat mai putin subliniati. Buzele sunt cele care vor fi puse in relief cu nuante de rosu, burgundy si chiar negru.

Pleoapele trebuie cat mai putin incarcate, cel mult trebuie subliniate cu nuante de maro foarte light. Cat despre machiajul de seara, make-up artistul ne propune nuante de albastru.

Este culoarea vedeta a anului 2016. Astfel, Ilinca a fost model pentru aceste doua tipuri de machiaj pentru a exemplifica cat mai bine alegerile!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.