Ilinca Vandici si-a dat cu namol pe picioare si pe incheieturi, apoi a stat cateva minute sub lumina ultravioleta. Uite care sunt efectele acestui tratament de infrumusetare

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:07

In rubrica saptamanala "Secrete intre fete", Ilinca Vandici a experimentat un tratament natural de infrumusetare: celebrul namol de la Techirghiol.

Tratamentul cu namol este o adevarata cura de sanatate. Namolul de la Techirghiol este recunoscut pentru proprietatile lui terapeutice. Trateaza reumatismul, artrita, durerile musculare si  diferite afectiuni dermatologice.

Acesta contine hidrogen sulfurat si are un miros specific, intepator si este bogat in substante organice. Namolul se recolteaza de pe fundul lacului Techirghiol.

Acesta se aplica pe piele, in jurul incheieturilor, apoi e lasat sa actioneze, sub o lampa cu infrarosii, care simuleaza lumina soarelui.



Descopera in inregistrarea video de mai jos:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tratament cu nămol....

Posted by Ilinca Vandici Oficial on  4 Februarie 2016

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.