Ilinca Vandici si-a deschis sufletul: "Am trecut prin lucruri care m-au durut, m-au ranit!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si totodata o vedeta care nu a aparut ca din neant pe micile ecrane.

A invatat si a acumulat experienta ani de zile, in televiziune, ca sa ajunga la nivelul de astazi, iar exemplul pe care-l da este, incontestabil, unul pozitiv.

Prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi" s-a descurcat foarte bine atat ca gazda a unor show-uri inregistrate, cat si ca amfitrioana a unor productii difuzate in direct, iar acum, dupa cum afirma si ea, face fata oricarui format. Si cu naturaletea, sinceritatea si zambetul luminos care-i sunt caracteristice, protagonista noastra a acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru WOWbiz.ro,

despre implinirile si dezamagirile din viata ei, dar si despre ingerul pazitor care-i ghideaza pasii.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16767233/1/media-141121226201918400.jpg

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Reporter: Ilinca, esti de foarte mult timp in showbiz, ai o cariera de mai bine de zece ani si suntem convinsi ca ai avut parte de bucurii, dar si de dezamagiri.

Cele din urma te-au marcat?

Ilinca Vandici: In viata profesionala nu au fost lucruri care sa ma marcheze, dar au fost niste reactii la care nu ma asteptam. Eu am invatat insa sa nu pun la suflet nimic din ce se intampla in exteriorul meu. Am invatat de asemenea ca in momentul in care nu ai asteptari, nu poti fi dezamagit, iar eu nu mai am asteptari decat de la mine.
Citeste tot interviul cu Ilinca pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.