Ilinca Vandici si Teo Trandafir te învață cum să atragi banii conform principiilor Feng Shui. Ce nu trebuie să-ți lipsească din casă pentru a avea prosperitate

Autor: Diana Bostan

Ediția de azi a emisiunii ”Follow us”

Sursa: Captură Youtube-Kanal D

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit cum să atragi bani conform principiilor Feng Shui. Iată ce trebuie să faci!

Într-o recentă ediție a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au discutat despre cum să atragi prosperitatea conform principiilor Feng Shui. Cele două prezentatoare au oferit sfaturi valoroase despre cum să îți organizezi portofelul și locuința pentru a atrage bani și energie pozitivă.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici, surprinse de reacția pe care a avut-o Bianca Drăgușanu când a fost amendată cu 200 de lei: „Ce atâta caz? Mașina ta costă 250 de mii de euro”

Cum să atragi banii conform principiilor Feng Shui

Ilinca Vandici a explicat că, potrivit Feng Shui-ului, este esențial ca în portofelul tău să existe întotdeauna numerar. Banii ar trebui să fie așezați și aranjați de la mic la mare, iar portofelul să fie impecabil.

De asemenea, ea a adăugat că portofelul ar trebui să fie de culoare roșie, culoarea considerată favorabilă pentru atragerea banilor în anul curent.

Citește și: Andreea Bostănică și-a oficializat relația? „Acesta este iubitul”. Cu cine a fost surprinsă influencerița într-un club din București

Ilinca Vandici: Conform Feng Shui, ar trebui ca în portmoneu să existe mereu cash. Ei să fie așezați și aranjați de la mic la mare și ei să arate impecabil. Noi trebuie să-i prețuim, banii sunt energie. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Pe de altă parte, Teo Trandafir a recunoscut că nu obișnuiește să țină cash la ea, dar a adăugat că acest lucru este important conform Feng Shui-ului. Vedeta Kanal D a menționat și că ușile și ferestrele casei trebuie să fie deschise, dar nu în același timp pentru a nu perturba fluxul de energie. 

Ilinca Vandici și Teo Trandafiri vin cu sfaturi utile pentru telespectatori

În ceea ce privește îmbunătățirea energiei financiare în locuință, Ilinca a recomandat utilizarea lumânărilor parfumate și a plantelor care atrag banii.

Citește și: Imagini spectaculoase din vila Anei Baniciu. Locuința este veche de un secol și se află într-o zonă protejată

Teo a adăugat că este benefic să ai trei mere roșii, trei broscuțe mici cu gura deschisă și un elefant cu trompa în sus, toate acestea având rolul de a aduce prosperitate și noroc în casa ta.

Teo Trandafir: Sunt și trei mere roșii pe care să le ai și trei broscuțe mici cu gura deschisă. Dar și elefantul cu trompa în sus.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.