Ilinca Vandici vorbeste despre casatorie si familie: "O sa imi cumpar o casa frumoasa, sa am un living mare cu pian"

Autor: A.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Vedeta Kanal D a marturisit intr-un interviu recent ca isi doreste sa se casatoreasca dupa ce isi cladeste o cariera de succes.

Tu ai primit un inel de logodna? Te gandesti la acest pas?

"Nu am fost ceruta pana acum in casatorie, sau cel putin nu asa cum ne asteptam noi, femeile. Societatea se indreapta intr-o directie in care nu se mai respecta dogmele care erau odinioara; femeia isi face mai intai o cariera si apoi, spre 30 de ani, se marita si reuseste sa aiba si copii.

Nu spun ca e un lucru bun neaparat, biologic si mai apoi social, dar nu m-am grabit sa fac pasul asta si atunci probabil ca va veni la momentul potrivit si o cerere in casatorie."

In afara de emisiune, ce alte proiecte mai ai? Ai destul timp liber la dispozitie?

"Proiectul „D-Paparazzi” nu imi ocupa foarte mult timp, pentru ca avem doua sedinte de sumar pe saptamana si ziua in care se filmeaza.
Eu scriu si textele, iar din acest sezon am inceput sa ma implic mai activ, adica sa ies pe teren si sa aleg anumite personaje care imi plac si care pot surprinde prin noutate. in afara de asta, am hobby-urile care au devenit program cotidian, adica citit, sport, tenis, pian..." Citeste tot interviul cu Ilinca pe ziarulring.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti