Ilnknur este arestată, iar Sengul ajunge la spital. Vezi online live episodul 42 al serialului “Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 oct 2023, 00:40

Serialul turcesc “Totul despre familia mea” este difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Sursa: Captură KANAL D

În noul episod din “Totul pentru familia mea” Ogulcan este eliberat în timp ce Ilknur o ia pe Emel și pleacă din oraș.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” este difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se va întâmpla în noul episod din serialul “Totul pentru familia mea”

Ogulcan este eliberat în timp ce Ilknur o ia pe Emel și pleacă din oraș. Atunci când familia Eren se întoarce acasă cu Ogulcan, se descoperă ca Emel a dispărut și o caută în împrejurimi crezând că a ieșit la plimbare apoi se duc la poliție.

Ilknur oprește la o benzinărie. Emel o aude vorbind la telefon cu sora ei despre răpirea sa. Aflând că nu merg în vacanță cum i-a promis și că nu o va lăsa să se întoarcă la familia ei, Emel fuge și ajunge într-o pădure.

O persoană îi găsește geanta și anunță poliția. După câteva ore de căutări, Emel este găsită iar Ilknur este arestată.

În momentul în care se descoperă că Sengul a ajutat-o pe Ilknur, Orhan o scoate afară din casă. Sengul doarme afară o noapte apoi se duce la Ayla și o roagă să o cazeze câteva zile.

Citește și: Ilknur, dispusă să facă orice pentru ca Emel să ajungă în familia ei. Vezi online live episodul 41 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Într-o zi, când se întoarce din oraș, Sengul este jefuită și în timpul luptei cu hoții, cade și se lovește la cap. Familia ei este chemată la spital și li se spune că Sengul are amnezie și nu știe cine este.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ogulcan se duce la spital să își ceară scuze de la Emir și să-i mulțumească pentru că și-a retras plângerea. Emir îi zice că a făcut-o doar pentru că vrea să-i pedepsească el.

Cu ajutorul lui Harika, Suzan își dovedește nevinovăția și își recuperează locul de muncă.

Cemile află totul despre Tolga și vrea să-l părăsească dar el o închide în casă.

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de cel mai râvnit actor de la Hollywood! Iată cu cine s-a fotografiat carismatica Fadik Sevin Atasoy și ce anume o leagă de celebrul actor!

Poți viziona serialul “Totul pentru familia mea” și online

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi vizionat live și online. De asemenea, serialul poate fi urmărit zilnic de luni până joi începând cu ora 20:00 pe Kanal D. Cei care doresc să îl vadă de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să știe că pot face acest lucru accesând  https://www.kanald.ro/live.html .   

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.