Imaginea anului. Iata ce are acest barbat din Vaslui in casa

Autor: O.P.
Actualizat: 03 sep 2020, 14:10

Imaginea anului! Iata ce are acest barbat din Vaslui in casa! Ce au fotografiat pe unul dintre peretii din camera lui intrece orice imaginatie

Se spune ca cea mai importanta mobila din casa unui vasluian este cazanul de rachiu, urmat de rastelul de topoare.

Multe lucruri se spun despre Vaslui, despre oamenii de aici si despre unele obiceiuri pe care acestia le au. Orasul si locuitorii sai au devenit subiecte ale unor glume rasuflate, ba chiar si motiv de batjocura.

Citeste si: Alertă! Apă contaminată cu o bacterie PERICULOASĂ! DSP a trecut la aplicarea procedurilor

Daca ai un limbaj mai putin literar si cu un accent mai pronuntat de Moldova, esti de la Vaslui, daca esti mai necioplit si cu un comportament mai dintr-o bucata, esti de la Vaslui, iar daca se fac glume legate de alcool, barurile din sate sau cum isi mai educa barbatii nevestele, clar este adus in discutie si Vasluiul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vremea a făcut prăpăd în țară! Sute de gospodării măturate, mii de oameni izolaţi, drumuri smulse de ape, după ploile torențiale

Ca sa fie in rand cu moda, un barbat din Vaslui si-a transformat televizorul normal in plasma. Mai exact, l-a zidit in perete ca sa para ca e „ultima fita”. Poza a ajuns virala pe Facebook iar acum toata lumea rade de el.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.