Imaginea care a devenit VIRAL. Un porc trage la sanie, mai ceva ca un cal iute

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 19:10

Ion Creanga s-ar ingalbeni de invidie daca ar vedea materialul urmator! Din „Povestea porcului” scrisa de el, urmasii din Moldova au facut o capodopera.

Odata ca niciodata, un biet grasun, n-o sa va vina sa credeti ce-a ajuns sa faca! Sa fie muschiuletul fraged si bine antrenat, este tot ce conteaza pentru roman atunci cand vine vorba de purcei. Ori, cel din povestea noastra, povestea porcului din Flamanzi pe urmele caruia am pornit tocmai din Iasi, este un godac aparte, care si-a sfidat prietenii de cotet. In imaginile pe care le vedeti, el are alt statut: e animal de tractiune, nicidecum unul crescut ca sa fie transformat in sarmale si carnati.

A devebnit viral in mediul online! Un tanar, inventiv din fire si, probabil, fara chef sa-si plimbe pe ulite fratele mai mic, si-a inhamat la sanie cel mai vanjos porc. Bietul animal nu pare deloc fericit, dar unde-i ordin, cu placere! Zis si facut. Noi am vrut sa aflam mai multe despre porcul pus sa traga la sanie. Dupa indelungi dezbateri pe strada, tot n-am reusit sa aflam al cui e porcul.



##VIDEO102511##

Chiar daca povestea porcului din Flamanzi a aprins imediat imaginatia orasenilor, ei stiu una si buna. Porcului ii sade bine in farfurie, nu inhamat la sanie. Totusi, vestea ca Ghita „cel bine facut” are puteri nebanuite, mai ales ca si greutatea il ajuta, a starnit invidia in comunitate. Ba chiar, un cetatean se gandeste serios sa-si bage si el la antrenament animalele din batatura.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ore-n sir ne-am invartit printre flamanzeni si tot n-am reusit sa aflam

al cui e porcul. Transant, un om ne-a lamurit: ar fi fost taiat, iar pomana lui, multe burti a saturat.

 

 

Taguri: