Imaginea care a emotionat sute de mii de oameni! Tatal s-a jertfit pentru fiu si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca acesta sa invete bine si sa plece din saracie! E emotionant ce a facut baiatul dupa ce a absolvit facultatea

Autor: B.M.
Actualizat: 12 mar 2017, 11:21

Imaginea alaturata a impresionat sute de mii de oameni din intreaga lume si a devenit virala pe retelele de socializare.

Fotografia reprezinta ilustratia perfecta a sacrificiilor pe care parintii le fac pentru copiii lor. Cei doi barbati din imagine sunt tata si fiu.

Batranul a fost nevoit sa isi creasca singur copilul dupa ce mama lui a murit la nastere. Extrem de sarac si cu venituri deloc stabile, omul a facut tot ce i-a stat in putere pentru a-i oferi copilului sau un trai mai bun.

A muncit pasna la epuizare pentru a-i plati scolile iar in cele din urma a reusit sa il trimita la una dintre cele mai prestigioase universitati din Thailanda.

Momentul absolvirii a fost emotionant pentru amandoi. In momentul in care si-a vazut baiatul in satul natal imbracat in roba, batranul a izbucnit in lacrimi.

Tanarul a tinut sa ii multumeasca pentru tot si a dorit ca toata lumea sa stie ca are un tata erou, care si-a sacrificat totul pentru el.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?