Imaginea care a impresionat milioane de oameni! Ce s-a intamplat dupa ce aceasta mama i-a dat o ultima sarutare bebelusului ei de numai o saptamana

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:11

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a impresionat pana la lacrimi milioane de oameni.

Fotografia surprinde momentul tragic in care o mama isi saruta pentru ultima oara bebelusul in varsta de doar o saptamana. Din nefericire, micutul Sebastian Blenkinsop a venit pe lume cu o boala extrem de rara, care ii afecta plamanii.

Pentru ca nu putea sa respire singur, medicii l-au conectat inca de la prima zi la aparate. Starea lui de sanatate se inrautatea insa pe zi ce trece, iar in ziua a cincea medicii le-au spus parintilor ca cea mai buna decizie pe care o pot lua este sa-l decupleze.



In a saptea zi Sarah, in varsta de 32 de ani, si Jonathon Blenkinsop, in varsta de 31 de ani, s-au conformat. Pentru a pastra o amintire a bebelusului lor au decis sa faca o poza in care mama ii da o ultima sarutare pruncului.

"L-am sarutat si i-am citit o povestioara inainte de a ne parasi. A avut un ursulet de plus alaturi tot timpul.
A murit in timp ce ii spuneam cat de mult il iubim. Suntem distrusi, ne pare rau ca nu mai este printre noi, insa stim ca aceasta era cea mai buna optiune pentru el", spune indurerata mama.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”