Imaginea care A SOCAT Facebook-ul! Toata lumea A INCREMENIT cand a vazut ce are fetita langa piciorul ei. "Sunteti niste parinti INCONSTIENTI"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:25

Din ce in ce mai multa lume alege sa aiba un animal de companie in casa.

Daca alegerile majoritatii oscileaza intre un caine si o pisica, altii au gusturi un pic mai ciudate, si opteaza pentru animale mai exotice, precum tarantule sau iguane.

 

Ceea ce veti vedea mai jos insa intrece orice imaginatie. Parintii unei fetite au decis sa ii faca un cadou special micutei, si i-au luat ca animal de companie un sarpe.

 

Mandri de decizia lor, au facut o fotografie in timp ce reptila misuna in voie pe langa fetita si au postat-o pe Facebook.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Reactiile nu au intarziat sa apara, iar majoritatea celor care au comentat le-au spus ca sunt iresponsabili si ca isi pun fiica intr-un pericol de care nu sunt constienti.

 

Voi ce credeti?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.