IMAGINEA care ar da de gandit oricui! Cum a fost surprins Victor Slav dupa despartirea de Bianca Dragusanu intr-o vila!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 aug 2018, 11:51

Odata cu incheierea emisiunii WOWbiz, Victor Slav are evident mult mai mult timp liber, mai ales ca nu se mai afla nici intr-o relatie.

Din cateva ipostaze publicate pe conturile de socializare ale prietenilor si colegilor sai de trust, Giani Kirita si Catalin Cazacu, ipostaza in care a fost surprins Victor Slav ar da oricui de gandit. Insa, adevarul este cu totul altul. Cei trei vulturi tocmai au avut o noapte extrem de agitata si nu in acel sens cum s-ar crede, ci au filmat primele imagini pentru promo-ul noii emisiuni ai caror prezentatori sunt chiar cei trei prieteni si colegi.

Si daca din recuzita a facut parte si acea papusa gonflabila, atunci atat Cazacu, Kirita si Slav nu au ratat ocazia de a se fotografia alaturi de ea! Emisiunea va incepe in curand la Kanal D si se anunta a fi una extrem de incendiara!

 

 

A post shared by Cazacu Catalin (@cazacu21) on

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.