IMAGINEA care face INCONJURUL INTERNETULUI! Nu vezi nimic CIUDAT in poza? DETALIUL care iti va da FIORI FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:33

La prima vedere imaginea alaturata pare cat se poate de normala: o tanara destul de draguta si-a facut un autoportret in fata unei case dupa care a postat fotografia pe internet.

A facut insa acest lucru fara sa se uite cu atentie la ceea ce a pozat si nu mica i-a fost mirarea cand a observat ca, intr-un timp foarte scurt, a strans o multime de comentarii.

Intrigata, tanara s-a apucat sa examineze cu atentie fotografia, iar ceea ce a gasit a lasat-o cu gura cascata. In coltul din stanga se poate observa fata unui baiat de culoare a carui expresie nu este tocmai linistitoare.


Ca si cum totul nu ar fi fost suficient, fata sustine ca era complet singura cand a facut poza, verificand acest lucru si inainte si dupa. Voi ce credeti, a surprins o fantoma sau a fost doar o farsa?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.