Imaginea care i-a derutat pe sustinatorii lui Fernando, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Are sau nu un copil? Iata cum a fost surprins tanarul inainte de a intra in emisiune!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 feb 2020, 15:44
video Foto(5)

Fernando este concurentul intrat cel mai recent in casa "Puterea dragostei".

La inceputul saptamanii trecute, fetele de la "Puterea dragostei" au avut parte de o surpriza, un nou concurent le-a calacat pragul casei si a facut furori cu alura lui de baiat rau.

Fetele au fost placut surprinse, insa de departe, cea care a fost extrem de socata de noua aparitie, a fost Daiana, deoarece se pare ca Fernando este nimeni altul decat fostul ei iubit.


Fernando are 20 de ani, este zodia varsator si a declarat ca a venit sa isi gaseasca jumatatea. Acesta a marturisit ca venise cu gandul de a o cunoaste pe Ligi, insa dupa ce a aflat ca are deja un iubit in casa, Fernando a decis sa le cunoasca mai intai pe toate si apoi va decide pe cine va incerca sa cucereasca.

Fernando a declarat inca de la inceput fetelor ca este un tip nonconformist si rebel. Acesta nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca a avut o relatie cu Daiana, cu ceva vreme in urma.

Citeste si: Andreea Pirui si Marius s-au despartit oficial! Blonda a spus motivul in emisiune!

Citeste si: Darius, prima reactie dupa eliminarea din casa "Puterea dragostei"! Iata pe care dintre fete si-ar fi dorit sa o cucereasca!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tanarul le-a aratat sustinatorilor sai din mediul online ce masini de fite detine acasa, in Romania.

Cu ajutorul carora, cu siguranta, a cucerit-o cu ceva vreme in urma si pe Daiana, fosta lui iubita.

Citeste si: Philip de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de tatal sau, care ii este si antrenor in sportul pe care il practica de mic! Iata ce relatie frumoasa tata-fiu au cei doi!

Citeste si: Imaginile cu Bianca de la videochat si filmul pentru adulti, discutate in casa "Puterea dragostei"! Ce au spus concurentii despre ele

Imaginea care i-a derutat pe sustinatorii lui Fernando, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Are sau nu un copil?

Fernando a publicat pe contul lui de socializare cateva imagini in care apare tinand in brate un bebelus. Sustinatorii sai au fost la inceput intrigati de aceste aparitii stranii, crezand ca e posibil ca tanarul sa fie deja tatic, insa intr-un dintre postari Fernando a specificat ca micuta este fina sa, pe care o adora.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.