Imaginea care i-a INGROZIT pe fanii ''Puterea dragostei''! A aparut la TV cu parul NESPALAT!

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 15:50
andreea bianca par nespalat

Dezgust total printre fanii ''Puterea dragostei''. O concurenta a aparut in emsiune cu parul nespalat si prins neglijent.

Andreea a venit in emsiune cu parul nespalat?

Pe grupurile de sustinere ale emisunii au aparut diverse imagini cu Andreea Pirui, una dintre cele mai controversate conucrente ale sezonului 2 ''Puterea dragostei''. Urmaritorii emisiunii sustin ca din fotografii se vede clar faptul ca acesta are parul nespalat. Andreea este in conflict cu Bianca, de cand ea si Livian formeaza un cuplu. 

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu, schimbare radicala de look! Iata cum arata acum fost concurenta de la "Puterea dragostei"

Andreea versus Bianca

Din gelozie sau nu, intre Andreea si Bianca s-a pornit un razboi total al orgoliilor si al jignirilor. Andreea nu inceteaza sa ii spuna Biancai faptul ca este neingrijita, iar fanii Biancai fac tot posibilul sa ii demonstreze acesteia contrariul. Dovada stau si imaginile care circula pe retelele de socializare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Pirui isi ascunde gelozia, dar arunca tot timpul cu sageti in Bianca si ii comenteaza aspectul fizic. Aceasta sustine ca Bianca nu este suficient de frumoasa si de ingrijita pentru Livian. 

Andreea Claudia Pirui are 30 ani, asistent medical si voluntar.

Recent iesita dintr-o relatie de lunga durata, Andreea cauta un barbat intelegator si spera ca il va intalni in casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Andra a sarit sa sa o BATA pe Mariana! Reactia dura a lui Bogdan Mocanu: ''Ai crescut pe strazi?''

Andreea considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista ințelegere și respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat. Se consideră o persoana sincera, increzatoare.

Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită.

Citeste si: Mariana si Jador, mire si mireasa! Primele imagini de la NUNTA celor doi!

"Este o oportunitate buna pentru a-mi gasi pe cineva! Am avut o relatie dar s-a incheiat acum trei luni, nepotrivire de caracter, aveam opinii diferite! Am fost impreuna aproape sapte ani!", a spus Andreea.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.