Imaginea care ITI VA DA FIORI! Parea o poza normala, cand s-a uitat insa mai atent a descoperit un DETALIU SOCANT. "E SINISTRU" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:33

Fotografia de mai jos a facut furori pe Facebook in ultimele zile.

Imaginea, care apartine unui fotograf pe nume Aurel Rapa, nu pare una iesita din comun la prima vedere: in prim plan este imortalizat un autoturism iar in fundal se pot vedea alte masini si un tramvai.

Daca privim insa cu atentie putem observa un detaliu socant: aproape de centrul pozei se distinge o silueta infricosatoare. Creatura, ce are o gura si niste ochi imensi pare ca poarta o caciula si un guler facute din blanuri de animale.


"Cand am fost remarcat de oameni ca fac fotografii Doamnei cu blanuri din animale pe cap si la gat am inceput sa fotografiez reflexia din geamul autobuzului .Imaginea care se reflecta este una socanta", a scris fotograful in dreptul pozei.

Reactiile nu s-au lasat asteptate: "Ingrozitoare de-a dreptul" sau "E o stafie" sunt doar cateva din comentariile celor care au vazut poza.

In 2 zile de la postare imaginea a strans 118 like-uri, 4 share-uri si peste 30 de comentarii.
Voi ce credeti ca se vede in poza?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.