Imaginea care nu s-a vazut in emisiune! Cum a reactionat Iuliana cand a fost imbratisata de Marisa, dupa ce a pierdut in finala “Bravo, ai stil! All Stars”

Autor: Ana Maria Petre
Actualizat: 18 iun 2018, 14:53

Show-ul “Bravo, ai stil! All Stars” si-a desemnat sambata noapte mare castigatoare. Silvia a iesit invingatoare in fata Iulianei.

Dezamagita ca a pierdut titlul, Iuliana a marturisit ca a avut un an greu, o competitie grea si de cele mai multe ori incorecta, in special din partea Silviei.

"A fost un drum lung...foarte lung. Am avut sansa sa fac parte din acest proiect un an de zile. An in care am muncit enorm...in spatele a ce vedeti voi la televizor, este o munca titanica. Am intrat in concurs cu visuri marete si dorinta de a invata.

"Bravo, ai stil!" mi-a schimbat intr-adevar viata. Cand am castigat sezonul 3 m-am simtit implinita, am simtit ca nu am muncit degeaba...pe de cealalta parte, sezonul "All Stars" pentru mine a fost o dezamagire (…)

"Inca de la inceput s-au aruncat cu pietre in mine din toate partile. Am sperat ca lucrurile se vor schimba si intr-o competitie care este despre STIL, mahalaua si circul nu vor mai fi promovate.

Se pare ca m am inselat...Mi-am dorit sa renunt pentru ca ajunsesem intr un moment in care anxietatea pe care o aveam cand eram inconjurata de anumite persoane era prea mare si da, plangeam pentru ca nu eram ok nici psihic nici fizic", a marturisit Iuliana, imediat dupa cea a iesit din competitive.

Desi a incercat sa para tare si sa nu planga, dupa ce Ilinca Vandici a anuntat numele castigatoarei si Silvia a fost inconjurata de familie si de fani, Marisa s-a dus imediat langa Iuliana pentru a o imbratisa.

Intr-o imagine care nu s-a vazut la tv, se observa chipul Iulianei schimonosit de durerea pierderii competitiei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.