Imaginea care spune tot despre despartirea Roxanei de Turcu! Iata ce a aparut pe contul de socializare al tinerei la scurt timp de la separarea de iubitul ei!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 apr 2020, 15:18
video Foto(7)

Roxana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Cu o personalitate puternică, cu o atitudine explozivă și cu firea sa extrem de sinceră, Roxana îi atrage pe băieți ca un magnet. Dar acestea nu sunt singurele calități ale tinerei, ea fiind, de departe, și una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D

Citeste si: Andreea Oprica de la Puterea dragostei", aparitie ravasitoare! Iata cum a fost surprinsa cu bustul voluptos la vedere si ce mesaj subtil a lansat celor care au deranjat-o!

Roxana i-a impresionat pe baieti inca de la intrarea sa in casa in primul sezon "Puterea dragostei" cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial.

Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu. Ulterior aceasta s-a indragostit iremediabil de Turcu, pe care l-a chemat in emisiune pentru a-l cunoaste mai bine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi au traversat momente extrem de dificile si au fost la un pas de a se desparti definitiv, Roxana si Turcu au decis de fiecare data sa mai dea inca o sansa iubirii lor si sa isi continue relatia.

Citeste si: Bianca, mesaj ingrijorator dupa despartirea de Livian: ''Inseamna ca trebuie sa-mi iau viata''

Citeste si: Concurentul care a fost eliminat de la "Puterea Dragostei". Andreea Mantea a făcut anunțul: "A fost descalificat"

Imaginea care spune tot despre despartirea Roxanei de Turcu!

Se pare insa ca de data aceasta povestea lor s-a sfarsit definitv, deoarece Roxana pare mai hotarata ca oricand sa incheie acest capitol din viata sa si sa mearga mai departe.

Aceasta le-a marturisit si sustinatorilor ei din mediul virtual prin ceea ce trece. Iata ce a aparut pe contul ei de socializare:

"Mi-am propus sa iubesc sunetul pasilor mei indepartandu-se de oamenii si lucrurile care nu-mi sunt destinate... Pentru BINELE meu!", a scris Roxana.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.