IMAGINEA EMOTIONANTA in care un barbat a FOST NEVOIT SA ISI ABANDONEZE CAINELE la un ADAPOST VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 21:35

Un barbat din Statele Unite care nu avea suficienti bani sa-si recupereze cainele de la adapost a fost ajutat pentru aceasta de mai multe persoane, impresionate de o fotografie care arata barbatul in lacrimi langa cusca in care se afla cainele.

 Dave Thomas, un barbat din San Bernardino, Statele Unite, a fost retinut saptamana trecuta pentru scurt timp pentru nereguli in trafic, motiv pentru care cainele lui, Buzz, o corcitura de pitbull, a fost dus la un adapost de animale, potrivit Huffington Post.

Dupa ce Dave a fost eliberat, Buzz, in varsta de doi ani, il astepta la adapostul de animale din San Bernardino, dar Thomas nu a putut plati cei 400 de dolari necesari pentru a-si lua cainele inapoi, potrivit postului de televiziune KABC.


In momentul in care Thomas a aflat ca nu isi poate lua cainele acasa, Maria Sanchez, o fotografa de la centru care s-a intamplat sa fie acolo, a surprins scena.

"[Barbatul] punea apa in castronul cainelui, el statea acolo si a baut din apa in jur de un minut, [barbatul] s-a asezat langa el si a inceput sa planga", a povestit Sanchez.

Femeia a postat fotografia pe profilul ei de Facebook, unde numerosi utilizatori de internet s-au oferit sa il ajute pe Dave.
Din moment ce acesta nu lasase niciun numar de telefon la centru, Maria Sanchez a trebuit sa aflle cine era ca sa ii poata oferi donatiile.

Au urmat telefoane si apeluri pentru ajutor postate online. A condus in tot orasul ca sa imparta fluturasi, primind si o amenda si alegandu-se cu masina lovita.

In tot acest timp, oamenii au continuat sa doneze, iar postul KABC a reusit sa il identifice pe Thomas luni si sa-l puna in legatura cu Sanchez, care i-a dat vestea buna ca putea sa isi ia cainele acasa.


"Dumnezeu sa te binecuvanteze, draga mea", i-a spus acesta la telefon.Ulterior, a avut loc o turnura nefericita de situatie pentru Maria Sanchez. Femeia de la centrul pentru animale a anuntat pe pagina ei de Facebook ca barbatul pe care l-a ajutat o ameninta cu trimiterea in judecata.

Potrivit acesteia, Dave a sunat la un alt post de televiziune, KTLA channel 5, ca sa le spuna ca Sanchez pastreaza banii stransi pentru cainele lui.
In postarea de pe Facebook, femeia ii asigura pe cei care au donat ca banii au ajuns la Dave pentru recuperarea cainelui, povestind exact desfasurarea procesului:

"Am transferat 842,07 dolari pe contul meu ca sa acopar cheltuielile pe care le-am facut pentru taxele de la adapost si veterinar de pe cardul meu de credit personal. Am avut o discutie [cu Dave] privind restul donatiilor si cum ar vrea sa le cheltuiasca.
Am spus ca ar fi o idee buna sa plateasca toate amenzile mari pe care le mai are ca sa nu mai fie dus la inchisoare in viitor.(...) I-am spus ca fiecare ban care a fost donat va merge la el si la Buzz, dar ca nu aveam sa ii dau bani gheata. I-am explicat ca banii donati au fost o binecuvantare pentru el, am vrut sa fiu sigura ca respectam acest lucru si ca folosim donatiile in mod responsabil.
El statea langa mine si dadea din cap, fara urma de raspuns, intrebare sau grija."  ( sursa Mediafax)


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.