Imaginea incredibila cu Bia de la ''Puterea dragostei'' NEMACHIATA! Cum arata fara strop de machiaj

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 10:00
Bia de la ''Puterea dragostei'' NEMACHIATA

O imagine cu Bia nemachiata a facut furori pe o retea de socializare. Iata cum arata concurenta ''Puterea dragostei'' fara strop de machiaj.

Bia de la ''Puterea dragostei''

Bia a intrat in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea. Aceasta a declarat inca de la inceput ca spera ca barbatul pe care il va intalni, sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic.

Inca de cand a pasit in casa "Puterea dragostei", Bia a starnit adevărate pasiuni printre baieti. Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul său impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu și este hotărâtă să nu se lase până nu îl va cuceri în totalitate.

Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii (de pe vremea când era cu Roxana Buzoiu), Mocanu se lasă greu de data aceasta și nu mai se mai aruncă într-o nouă relație fără să fie sigur că acest lucru merită 100%.

Citeste si: Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata la ce interventie estetica a recurs tanara de curand!

Citeste si: Bia, reactie violenta dupa disputa cu Livian si Mocanu! Concurenta a parasit platoul si a dat cu pumnul intr-un perete! Iata ce marturisiri i-a facut Andreei Mantea, in culise!

Parcursul Biei in casa ''Puterea dragostei''

Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Bia a demonstrat tuturor ca nu se sfieste deloc sa spuna lucrurilor pe nume, fiind o fire directa si transanta cu toti cei din jurul ei.

De curand, aceasta a inceput sa adopte o atitudine misterioasa, dand impresia ca este din nou indragostita iremediabil.

Citeste si: Livian, dezvaluiri incredibile despre o disputa in care Andreea si Paula s-au contrat dur! "A aruncat cu pachetul de tigari dupa ea!" Iata ce dovezi a adus concurentul!

Iata cum arata Bia nemachiata: 

Citeste si: Scene socante la "Puterea dragostei" Bia sufera o criza de nervi in culise, dupa o cearta apriga cu Livian si Bianca! Afla cum se va dezlantui concurenta, orbita de furie, ASTAZI, intr-o editie incendiara de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.