Imaginea Romaniei e pe mainile unei tinere de numai 29 de ani! Uite cum arata atelierul unde se creeaza tinutele Primei Doamne

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 16:35

Intr-un micut atelier din Iasi prind viata creatiile vestimentare pe care le imbraca Carmen Iohannis!

Cum reuseste Carmen Iohannis s-o depaseasca in rafinament pe Michelle Obama?! Ei bine, nu-si alege hainele din colectiile marilor designeri ai lumii, ci dintr-un mic atelier din Capitala Moldovei.

La cei 29 de ani ai sai, Alexandra- absolventa a Universitatii de Arte din Iasi- e la apogeul carierei. Dupa opt ani petrecuti in Franta, a ajuns acolo unde nu resusesc alti designeri intr-o viata: sa o imbrace pe Prima Doamna a tarii.

Nu o data si-a facut aparitia Carmen Iohannis cu mantoul preferat. La biserica sau la ziua de nastere a unui prieten de familie, a purtat acelasi model unicat facut la Iasi. Desi a castigat repede respectul si simpatia Primei Doamne, Alexandra spune ca nu e tocmai usor sa te ridici la exigentele impuse de eticheta. Mereu in vizorul presei, Carmen Iohannis trebuie sa straluceasca la fiecare aparitie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

toamna, si Klaus Iohannis va avea de unde sa-si aleaga haine pe gustul sotiei. Asta pentru Alexandra va lansa o linie de mantouri pentru barbati.

##VIDEO140423##