Imaginea si mesajul fiului ei au rupt-o in doua pe Amna! Ce i-a scris David in timp ce frumoasa cantareata se recupereaza in Republica Dominicana

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 18:25
Amna se recupereaza in Republica Dominicana
Sursa: Instagram

Amna nu poate parasi deocamdata Republica Dominicana pentru ca reveni in Romania la fiul ei dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021.

Frumoasa cantareata a marturisit ca abia ce a iesit din spital, insa mai ramane cateva zile in Republica Dominicana pentru a se recupera suficient de mult incat sa zboare pana in Romania. Amna a fost prima eliminata de la Survivor Romania 2021 dupa mai multe accidentari suferite.

Care e starea de snatate a Amnei in momentul de fata

Citeste si: IMAGINI in premiera cu Vladimir Draghia din Republica Dominicana! Ce nu au surprins camele de filmat

Cantareata si-a tinut la curent intreaga familie si fanii cu starea ei care la inceput nu a fost tocmai una buna, din contra destul de precara din moment ce medicii din Republica Dominicana nici macar nu i-au permis sa zboare atatea ore pana in Romania avand organismul foarte slabit.

"Primele zile de cand am iesit din spital. Inca am ameteli si nu prea pot sa dorm...Dar incerc sa ma bucur de linistea si peisajul SUPERB de aici," a scris Amna celor care sunt ingrijorati de starea ei de sanatate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mai mult, cel care o motiveaza sa se puna pe picioare este insusi fiul ei, David care o asteapta din tot sufletul acasa.

Micutul in varsta de sapte ani i-a scris si un mesaj care cu siguranta a facut-o pe Amna sa lacrimeze atunci cand l-a primit."Mami, te iubesc...", a scris fiul Amnei pe o foaie de hartie cu un zambet larg.

Amna a fost eliminata de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021 pe Kanal D! In ce zile si la ce ora se difuzeaza! Iata programul complet

Amna a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, insa concurenta nu a parasit Arena fara sa le transmita un mesaj extrem de puternic fostilor ei colegi care lupta zi de zi in competitie, dar si echipei de filmare din Republica Dominicana:"  Colegii mei nu mai sunt colegi sunt prieteni si sunt familie de fapt! Si mai departe o sa fiu cea mai fericita cand o sa ne intalnim la alte emisiuni sau pe strada sau in studio! Si vreau sa va aplaud din tot sufletul! Va multumesc pentru tot ce m-ati invatat! Survivor Romania e

o adevarata experienta pe care merita s-o traiesti si mai departe va doresc sa castigati mancare cu totii, stiu cat de importanta e ca sa puteti sa continuati! Si sunt sigura ca o sa va urmaresc de cate ori o sa fiu acasa! Da, va votez! O sa va sustin de acasa! Va multumesc!"  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.