IMAGINI APOCALIPTICE! Furtuna a DEVASTAT tot ce prins in cale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:14

O furtuna naprasnica a nenorocit Capitala!

Vantul batut cu o viteza incredibila, incat a spulberat tot ce-a prins in cale. Priviti cati copaci au fost doborati! Furtuna a maturat tot ce i-a stat in cale. In Capitala, 18 persoane au fost ranite fie de copacii cazuti, fie de panouri spulberate pe strazi. Disperarea celor prinsi in ghearele furtunii i-a impins imediat sa ceara ajutor. In numai sapte ore s-au inregistrat 650 de apeluri de urgenta la 112.


Nenorocirea a continuat si in aceasta dimineata la Galati. 15 localitati din judet au ramas fara curent electric din cauza din cauza furtunii devastatoare. Cea mai afectata este localitatea Draguseni, care arata ca dupa razboi. Vantul puternic a maturat acoperisurile a 29 de case. Una dintre locuinte a fost distrusa complet. In acest moment, oamenii sunt izolati de lume si asteapta ca cineva sa-i ajute.

Si Ploiestiul a fost intunecat de nori negri! Un intreg cartier din Sinaia a ramas izolat ore in sir dupa furtuna devastatoare.
Ploaia si aluviunile scurse de pe versanti au blocat intregul sistem de canalizare, care a refulat. Soferii au ramas blocati mai bine de o ora pana cand pompierii au reusit sa scoata apa.

Inundatii au fost si in Arges! Priviti cum aratau strazile dupa ploaia torentiala. Si in Dambovita canalele au refulat de atata ploaie. Muncitorii au renuntat la incaltari si au ramas desculti prin puhoaiele din mijlocul strazii.
La Iasi si Vaslui, cartiere intregi au fost inundate din cauza canalelor de scurgere care nu au mai facut fata cantitatii imense de precipitatii. Putini au fost inspirati sa se incalte cu cizme.



 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.