IMAGINI APOCALIPTICE. Timisoara, invadata de ciori. O fi vreo prevestire?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 20:35

Semn rau sau doar un fenomen natural? Timisoara e invadata de ciori. Pasarile au asediat intreg orasul, ingrozindu-i pe locuitori.

O imagine apocaliptica si o simfonie sinistra care iti dau fiori reci. Nu sunt secvente desprinse dintr-un film de groaza, ci spectacolul sinistru de care au parte timisoarenii in fiecare zi, la aceeasi ora in ultima perioada. In traditia crestina, cioara este simbolul mortii si al ghinionului. Aripile negre reprezinta forta malefica, iar despre ciocul ascutit se spune ca smulge ochii raposatilor. Superstiosii nu vad cu ochi buni zborul negrelor inaripate chiar deasupra Catedralei.

In fiecare dimineata, inainte sa se crape de ziua, dar si dupa-amiaza, la lasarea intunericului, turla aurita a Catedralei Mitropolitane se innegreste. Mii de ciori dau tarcoale bisericii mai ceva ca unui les si lasa impresia ca sunt gata sa atace lacasul de cult.

Privelistea este apocaliptica, zgomotul infernal, iar mirosul, greu de suportat. Ornitologii au o explicatie si spun ca banatenii mai au de suportat peisajul dezolant o buna perioada.

Stolurile kilometrice au invadat orasul in cautarea de hrana si sunt gata sa devoreze tot ce gasesc pana la iarna.

Pana si edilii sunt inspaimantati de invazia ciorilor si se gandesc serios sa apeleze la vanatori. Autoritatile rescunosc ca solutia propusa este drastica, dar spun ca vor incerca mai intai sa alunge ciorile cu tehnologie de ultrasunete. Daca solutia nu va functiona, centrul orasului se va umple in curand de vanatori, jandarmi si politisti.

##VIDEO83558##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

 

 

Taguri: