IMAGINI BOMBA. Xonia, iubita unuia dintre cei mai tari artisti internationali ai momentului?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 15:15

Paparazzi WOWbiz au surprins-o pe Xonia in compania lui J Balvin la scurt timp dupa ce acesta a sustinut un concert in Capitala.

Cel mai nou cuplu din showbiz? Asta da lipeala! J Balvin a sustinut saptamana trecuta un concert intr-un club din Capitala. Fanele l-au luat cu asalt pe artist, insa acesta a iesit repede, flancat de agentii de paza si dus a fost. Dar, in masina care il astepta, paparazzi au vazut ca inauntru erau trei prezente feminine. Printre ele si Xonia care oricat s-a ferit, tot a fost surprinsa de camerele de luat vederi.

Invitata la WOWbiz, Xonia a declarat ca intre ea si J Balvin este o relatie de colaborare, dar si de prietenie datorita faptului ca apartin aceleasi case de discuri. Cei doi artisti lucreaza deja la un proiect muzical impreuna. Cine stie, poate se va infiripa si o frumoasa poveste de iubire, mai ales ca Xonia este singurica.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vezi video pe wowbiz.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.