Imagini ca din "Epoca de aur", surprinse in Capitala. Cum a fost filmat un sofer de autobuz in timpul orelor de varf, cand mii de oameni se indreapta spre munca

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:30

Aglomeratia diminetii, samanta de scandal in statiile de autobuz. Care e mai iute de picior isi asigură locul în mijlocul de transport

Ai zice ca ne-am intors cu cel putin 30 de ani in urma daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce vedem.  Autobuzul este plin iar oamenii se inghesuie unii intr-altii chiar nu e loc nici de un varf de picior. Cine nu apuca sa urce, incepe sa-i injure pe cei care au prins un loc in autobuzul mult asteptat.

Un barbat tine de mana un copil si musai vrea sa se urce, dar oamenii de pe scara nu mai pot inainta.

Barbatul pare ca renunta iar soferul pleaca cu usile deschise, punand astfel in pericol viata calatorilor.

„Soferul nu a procedat corect ca a plecat cu usile deschise fapt pentru care am declansat o cercetare in cadrul unitatii de exploatare”, a declarat Constantin Tobescu, purtator de cuvant RATB.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Referitor

la aglomeratie din Capitala situatia seamana cu cea din anii 70, insa pozitia RATB-ului este alta: „Daca respectivii calatori aveau rabdare un minut, un minut si jumatate in statie sosea un alt autobuz linia 232.”