Imagini care iti vor smulge o lacrima! Reactia unui copil cu ambele picioare AMPUTATE cand a facut primii pasi cu ajutorul protezelor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 10:40

Micutul Kayden Elijah din New Jersey, Statele Unite, s-a nascut cu o boala grava, medicii spunandu-le parintilor la nastere ca nu va supravietui.

Kayden Elijah s-a nascut cu Omhalocele, o afectiune genetica grava, care a facut ca organele vitale sa se dezvolte in afara corpului. Medicii au avertizat-o pe mama copilului, inca de cand era insarcinata ca micutul nu are sanse de supravietuire.

Cu toate astea, femeia a vrut sa-si aduca fiul pe lume asa cum l-a lasat Dumnezeu. Dupa nastere, doctorii s-au luptat ca sa-l tina in viata pe micut.

Kayden Elijah a fost supus mai multor interventii chirurgicale pentru ca organele sa-i fie plasate in interiorul organismului. Copilul a purtat mult timp un bandaj peste abdomen, iar picioarele i-au fost stranse. Din cauza bolii, a tratamentului post-operator, membrele nu i s-au mai dezvoltat.

In ianuarie anul acesta, medicii au fost nevoiti sa-i amputeze ambele picioare. Recent, baietelului, in prezent in varsta de 2 ani, i s-au pus proteze pentru a putea merge.
Parintii l-au filmat pe Kayden Elijah in timp ce facea primii lui pasi.

Imaginile emotionante au facut inconjurul lumii! Desi la inceput baiatul isi misca cu greu picioarele, dupa cativa pasi, Kayden si-a uimit parintii rostind:" I`ve got it! ",  in romaneste" Ma descurc!".




Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.